Başkan Canpolat’an 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Başkan Canpolat’an 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı dolayısıyla yayımladığı mesajında; tüm öğretmenlerin gününü kutlayarak, pandemi tedbirleri göz önünde bulundurularak, öğretmenlere yönelik çeşitli programlar yapacaklarını ifade etti.

23 Kasım 2020 - 13:28

“Yarınlarımızın umudu olan çocuklarımızın, eğitim ve öğretiminde büyük sorumluluk sahibi olan öğretmenlerimize minnet borçluyuz” ifadeleriyle mesajına başlayan Başkan Mehmet Canpolat, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tüm öğretmenlerin gününü kutlayarak, şunları söyledi:

“Başöğretmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; ‘Toplumun düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmenlerdir.’ Çocuklarımızın, gençlerimizin eğitimi için gece, gündüz demeden çalışan tüm öğretmenlerimize minnettarız. İçinde bulunduğumuz bu zorlu pandemi sürecinde de, öğretmenlerimiz çocuklarımızın eğitimden geri kalmaması için sürekli çaba sarf etmekte. Her koşulda, çocuklarımızın geleceğini düşünen fedakar öğretmenlerimizin, Haliliye Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Öğretmenler Günü dolayısıyla da, bir etkinlik dizisi planladık. Gecesini, gündüzünü öğrencileri için harcayan öğretmenlerimize vefa borçluyuz. Bu duygu düşüncelerle, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlar, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...