Başkan Baydilli: Talep ve öneriler bize yol gösteriyor

Başkan Baydilli: Talep ve öneriler bize yol gösteriyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli saha gezilerinde vatandaşlarla buluşmayı sürdürürken, vatandaşların talep ve önerilerinin ilçeye hizmette kendilerine yol gösterdiğini dile getirdi.

23 Ekim 2020 - 11:20 - Güncelleme: 23 Ekim 2020 - 11:29

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, her gün bir mahalleyi geziyor. Baydilli, önceki gün Alibaba Mahallesinde teknik ekibiyle birlikte gezerken, sorunları yerinde tespit edip çalışma gerekli çalışmalar için talimat verdi.

Karaköprü'de hizmet seferberliği içerisinde olduklarını dile getiren Baydilli, tüm mahallelerde adım adım gezdiklerini ve sorunları yerinde tespit ettiklerini kaydetti.

Baydilli şöyle konuştu:

“Başkan yardımcılarımız ve teknik müdürlerimizle birlikte sabah mesaimize erkenden başlayıp mahallelerimizi adım adım dolaşıyoruz. Buralardaki sorunları yerinde görüp çözümü noktasında çalışma başlatıyoruz. Bugün de Alibaba Mahallemizde incelemelerde bulunduk ve mevcut sorunların çözümü istişare ettik. Tabi gezilerimiz sırasında ve esnaf ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla da birebir sohbet ediyoruz. Onların talep ve önerilerini dinliyoruz, not alıyoruz. Karaköprü'ye hizmet ederken vatandaşlarımızın da görüşlerini önemsediğimizi söylemiştik. Gerçekten de onların talep ve önerileri hizmet noktasında bize yol gösterici oluyor. Bizim tek işimiz Karaköprü'yü daha güzel hale getirmek ve vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde burada yaşamasıdır. Bunun için çalışan tüm personelimize, mesai arkadaşlarımıza ve bizi anlayışla karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.”

Baydilli alan gezilerinde esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederken, taleplerini dinleyip not alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...