Başhekim Güzelçiçek koronaya yakalandı!

Başhekim Güzelçiçek koronaya yakalandı!

Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Ahmet Güzelçiçek koronavirüse yakalandığını duyurdu.

10 Ağustos 2020 - 23:00 - Güncelleme: 10 Ağustos 2020 - 23:09

Şanlıurfa’da sağlık sektöründe koronavirüse yakalanan isimlere bir yenisi daha eklendi.

Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek bugün yaptığı açıklama ile testinin pozitif çıktığını belirterek koronavirüse yakalandığını duyurdu. Evde karantinada olduğunu dile getiren Başhekim Güzelçiçek "Ülkemizde ve şehrimizde artarak etkisini gösteren Covid 19, sağlık personelinde ciddi bir pozitiflik oranına ulaştı. Bugün şikayetlerimin olması üzerine yaptırdığım Covid testi pozitif gelmiştir. Evde karantinadayım. Sağlık durumum iyidir. Herkesten dua beklerim." dedi.

Salgınana yakalananlara da seslenen Başhekim Güzelçiçek "Bildiğimiz tedbirlere ilaveten; vicdan ve vebali de ekleyelim. Pozitif olan kendini mutlak karantinaya almalı çünkü böyle yapmadığında toplumun diğer kesimlerine bulaştırabilir ve bununda kul hakkı gibi bir vebali olacağını bilmelidir.." diye konuştu.

Öte yandan Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Eyyüp Şelli ile Mehmet Akif İnan Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Kaya da koronavirüse yakalanmış, gördükleri tedavinin ardından görevlilerine geri dönmüşlerdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...