Atıl durumdaydı! Başkan Kuş: Sürprizimiz çok yakında

Atıl durumdaydı! Başkan Kuş: Sürprizimiz çok yakında

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi'nin hizmet binası hakkında vurgun yapıldığı iddiası karşılıksız çıktı. Belediyenin binayı kentin huzurevi ihtiyacını gidermek için bakanlığa devretmeye hazırlandığı öğrenildi.

06 Mart 2021 - 14:40 - Güncelleme: 06 Mart 2021 - 14:54

Sosyal medyada Eyyübiye Belediyesi hakkında muhalefet yapmak isteyenler adeta ters köşe oldu. 

Bir önceki dönem belediye başkanı Mehmet Ekinci tarafından Osmanlı mahallesinde yaptırılan ve açılışa hazır hale getirilen hizmet binasının akıbeti yeni döneme başkanlık eden Mehmet Kuş'un binayı nasıl değerlendireceği merak konusuydu. 3 bin metre karelik kapalı alanı kapsayan ve toplam 4 kattan oluşan hizmet binası için sosyal medyada da vurgun iddiaları gündeme geldi. Binanın 42 milyon TL'ye satıldığı soruları yöneltildi. Olayın perde arkasında ise sosyal proje olduğu ortaya çıktı.

Belediyenin şuan atıl durumdaki binayı kentin en büyük ihtiyacı olan huzur evi için bakanlığa devretmeye hazırlandığı öğrenildi.

BAŞKAN KUŞ: SÜRPRİMİZ ÇOK YAKINDA

Konuya dair açıklama yapan Başkan Kuş, "Kamu menfaati hassasiyetimiz herkesçe malumdur. Göreve geldiğimiz günden bu yana belediyemize ait atıl durumdaki binayı, kentin çok önemli bir ihtiyacını karşılamak üzere projenlendiriyoruz. Süprizimiz çok yakında." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda