Altında hızlı hareketlilik devam ediyor

Altında hızlı hareketlilik devam ediyor

Altın piyasası güne yükselişle başlarken,  gram altın 441,56 TL’den işlem görüyor. Şanlıurfa’da kuyumcu esnafı, altın fiyatlarının daha da artacağını söyledi.

22 Mart 2021 - 16:00 - Güncelleme: 22 Mart 2021 - 16:16

Dolar fiyatlarındaki yükselişin etkisiyle gram altın fiyatı 441, 56 TL’ye kadar arttı. Piyasada haftanın ilk gününde altında hareketlilik yaşandı. Cumhuriyet altını 2 bin 881 TL, yarım bin 444 TL ve çeyrek altın ise 724 TL’den satışa sunuluyor. Gram altın ise 441 TL olarak alıcısını bekliyor. Şanlıurfa’da kuyumcu esnafı, altındaki yükselişin devam edeceğini öngörüyor.

Altındaki yükselişin devam edeceğini belirten kuyumcu Abdulkadir Eroğlu, “Dün geceden buna altında ciddi bir yükseliş var. Geceleyin altında artış çok fazla oldu. Asya borsalarıyla alakalı bir durum olduğunu düşünüyoruz. Sabaha doğru altında hareketlilik azaldı.  Altındaki artış dünya pazarındaki bir oyun olduğunu düşünüyoruz. Urfa’da genellikle altın yükselişe geçtiği zaman çok daha fazla yoğunluk olur. Şu an ise güne sakin başladık. Belki altın biraz daha yükselir, kar amacımızı artırabiliriz. Tahminimce altındaki yükseliş geldiği yeri unutmaz” dedi.

Kuyumcu Enes Yunusoğlu ise, “Altında bir hareketlilik var. Pazartesi günü altında biraz yüksek başladık. Piyasa dengesine bakarsak altında bir yükseliş  var. Altındaki yükseliş daha da artacağını öngörüyoruz. Altında şuan çok bir talep yok ama ilerleyen günlerde olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...