Akşener: RTÜK Başkanı dördüncü maaşını alacak

Akşener: RTÜK Başkanı dördüncü maaşını alacak

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu’na güreşçi Hamza Yerlikaya’nın atanmasının Yerlikaya'nın itibarı açısından yanlış olduğunu ifade etti.

20 Haziran 2020 - 10:41 - Güncelleme: 20 Haziran 2020 - 10:50

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu’na güreşçi Hamza Yerlikaya’nın atanmasının Yerlikaya'nın itibarı açısından yanlış olduğunu ifade etti. "Ben onun yerinde olsaydım kabul etmezdim" görüşünü dile getiren Akşener, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in Halkbank Yönetim Kurulu üyeliğine atanmasını da eleştirdi. Akşener, "RTÜK Başkanı dördüncü maaşını alacak. Öncelikle bu gayretullaha dokunur" dedi.

İyi Parti lideri Akşener, Bir Ülke Bir Kent YouTube kanalına konuk olarak, Duygu Demirdağ’ın moderatörlüğünde, Deniz Zeyrek, İsmail Saymaz, Ali Haydar Fırat ile birlikte ülke gündemini değerlendirdi.

"Muhalefet 'erken seçim istiyoruz' demedi"

Muhalefetten herhangi bir Genel Başkan çıkıp ‘biz erken seçim istiyoruz’ demedi. Ben Bahçeli’nin beyanatlarını okuyorum şaka gibi. Kendileri söylüyorlar sonra kendileri hakaret ediyorlar. Benim öngörüm 2023’e kadar ekonomi sebebiyle erken seçim görmüyorum. Niye biz seçim istemekle suçlanıyoruz onu da anlamış değiliz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda