Akçakale’de temizlik çalışmaları devam ediyor

Akçakale'de temizlik çalışmaları devam ediyor

Akçakale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizlik seferberliği kapsamında atıl durumdaki boş alanda temizlik çalışması yapıldı.

04 Aralık 2020 - 10:20 - Güncelleme: 04 Aralık 2020 - 10:22

Akçakale Belediyesi’nin ilçedeki temizlik çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları ile Temizlik İşleri Müdürlüğünce ilçe genelindeki rutin çalışmalarına yenisi eklendi. İlgili müdürlüğe bağlı ekiplerce seferberlik kapsamında toplu temizlik çalışması yapılmaya başlandı. Ekipler Belediye Başkan Yardımcısı Navi Çokan’ın koordinatörlüğünde Fevzi Çakmak Mahallesinde atıl durumda bulunan boş alanda temizlik yaptı.

Daha temiz bir Akçakale için çalışmaların süreceğini belirten Başkan Yardımcısı Çokan, “Akçakale Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları doğrultusunda Akçakale’de temizlik seferberliği başlattık. İlk olarak Fevzi Çakmak Mahallesinde atıl durumda bulunan bir alanı komple temizlik personelleri ile beraber temizledik. Hedefimiz daha temiz bir Akçakale, daha temiz bir yaşam alanı oluşturmak” dedi.

Yalçınkaya ve ekiplere teşekkür eden Mahalle Muhtarı Ahmet Torzak ise şöyle konuştu: “Mahallemizde bulunan boş bir arazimiz vardı. Çöp yuvasına dönmüştü. Biz de belediyeye başvurduk. Sağ olsun ilgilendiler. Temizlik ekibini gönderdikleri için çok teşekkür ederim. “

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...