Akçakale’de ihtiyaç sahibi ailelere ’alışveriş kartı’...

Akçakale'de ihtiyaç sahibi ailelere 'alışveriş kartı' dağıtıldı

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Ramazan Ayı dolayısıyla yürüttüğü yardım faaliyetleri ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında oluyor.

20 Mayıs 2020 - 01:20 - Güncelleme: 20 Mayıs 2020 - 02:42

Akçakale Belediyesi, Ramazan Ayında da ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmadı.

Sosyal yardım işleri ekiplerince tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarını tek tek çalarak, 265 TL degerinde alışveriş kartı dağıtımında bulunan Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Akçakale Belediyesi ile olarak her zaman yanlarında olduklarının altını çizdi.
Yürütülen yardım faaliyetine ilişkin açıklamalarda bulunan Yalçınkaya, şunları kaydetti:

“Ramazan Ayı bereketi ile dualarımız ihtiyaç sahibi ailelerimiz içindir. Onların daha iyi şartlarda  Ramazan Ayını geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Her akşam bin kişiye sıcak yemek veriyoruz. Gıda yardımlarımız devam ediyor. İhtiyaç sahiplerinin kapılarını tek tek çalarak, yardımlarımızı götürüyoruz. Şuanda imkanlarımız sınırlı fakat imkanlarımızın dışında, imkan sahiplerinin kapılarını çalarak, ihtiyaç sahiplerimizin yanında oluyoruz.”

Yalçınkaya’nın açıklamalarının ardından ekipler, belirlenen adresleri ziyaret etti ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım kartlarını ulaştırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda