AK Parti Şanlıurfa İl Başkan adayı belli oldu!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan adayı belli oldu!

İstanbul Dolmabahçe Sarayı’nda yapılan toplantının ardından AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Adayı Abdurrahman Kırıkçı oldu.

05 Şubat 2021 - 21:40 - Güncelleme: 05 Şubat 2021 - 23:12

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan adayları Ali Delioğlu, Abdurrahman Kırıkçı, Mustafa Yavuz, İ. Halil Kızılelma ve Bekir Kan, İstanbul’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile görüşme gerçekleştirdi. Dolmabahçe Sarayı’nda, Kandemir’in adaylarla tek tek yaptığı görüşmenin ardından merakla beklenen isim belirlendi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla AK Parti İl Başkan Adayı Abdurrahman Kırıkçı oldu.

Belirlenen aday, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Dolmabahçe’de düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız da katıldı.

Bu arada bir süre önce AK Parti Genel Merkezi'nden Şanlıurfa'ya gelen heyet, belediye başkanları, meclis üyeleri, eski il başkanları ve teşkilat üyeleri ile görüşmelerde bulunarak, AK Parti adayının belirlenmesi için görüşler almıştı.

 

KONGRE 17 ŞUBAT'TA

AK Parti Şanlıurfa İl Kongresinin 17 Şubat'ta yapılması planlanıyor. Kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...