AK Parti 6. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi yapıldı

AK Parti 6. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi yapıldı

AK Parti Şanlıurfa 6. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresine tek liste halinde giren Emre Karaçizmeli yeniden başkan seçildi. Kongreye video konferans sistemi ile katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  gençliğin önemine değindi.

12 Şubat 2021 - 17:20 - Güncelleme: 12 Şubat 2021 - 19:54

11 Nisan Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen kongreye AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız, Gülender Açanal, Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Üyesi Vidan Polat, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti İl Başkan Adayı Abdurrahman Kırıkçı, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. Seçime tek liste halinde giren Emre Karaçizmeli, yeniden AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli, AK Parti’nin 2023, 2053 ve 2071 yıllarına kadar Türkiye’ye büyük hizmetler yapacağını belirtti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve diğer protokol üyeleri de selamlama konuşması yaparak, AK Parti Gençlik Kolları kongresinin hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

ERDOĞAN VİDEO KONFERANS SİSTEMİYLE BAĞLANDI

Daha sonra Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu birçok ilde düzenlenen gençlik kolları kongrelerine aynı anda video konferans sistemi ile bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,”Tüm provokasyon gayretlerine rağmen milletimizin birlik ve beraberliğinin en güçlü olduğu dönemdeyiz” dedi.

Gençlere yönelik konuşan Erdoğan, “Üniversitelerimizi marjinal grupların eylem sahası olmaktan çıkartıp bilim yuvaları haline sizler getireceksiniz” diye ifade etti. Erdoğan, "Ülkemizi karıştırmak, sokaklarımızda kaosu egemen kılmak için girişilen her çaba milletimizin feraset duvarına çarpıyor” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...