116 yaşındaki Urfalı Ayşe Teyze koronavirüsü yendi

116 yaşındaki Urfalı Ayşe Teyze koronavirüsü yendi

Rahatsızlığı sonrası koronavirüs testi yapılan ve test sonucu pozitif çıkan 116 yaşındaki Şanlıurfalı Ayşe Coşkun, verdiği yaşam mücadelesini kazandı.

16 Eylül 2020 - 10:40 - Güncelleme: 16 Eylül 2020 - 12:15

Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, Şanlıurfa ve Türkiye'de de artış göstermeye devam ediyor.

Koronavirüs vaka sayılarının yeniden yükleşe geçtiği bugünlerde hayatını kaybeden vatandaşların sayısı da artıyor. Her gün Türkiye'nin birçok ilinden vefat haberleri duyurulurken, yaşlarına rağmen koronavirüsü yenen vatandaşlar da hastalara umut oluyor.

KORONA MÜCADELESİNİ 116 YAŞINDA KAZANDI 

Son günlerden koronavirüse yakalanan 100 yaşın üstüdeki vatandaşlardan iyi haberler geliyor. Bu haberlerden biri de Şanlıurfa'dan geldi.

Rahatsızlanması sonrası hastaneye kaldırılan 116 yaşındaki Ayşe Coşkun'a koronavirüs testi yapıldı. Test sonucu pozitif çıkan Ayşe Coşkun, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaklaşık 2 haftayı bulan tedavisinin ardından yaşam mücadelesini kazanan Ayşe Teyze, sağlıkla taburcu oldu. 116 yaşındaki Ayşe Teyzenin salgın hastalığı atlatması birçok hastaya da umut olurken, doktorlar ise Coşkun'un tedaviye düzenli bir şekilde uyduğunu ve koronavirüsü yendiğini kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...